ALEX WIFI smart CO detector

ÚJ
Raktárkészlet: 10 db
ALEX WIFI smart CO detector

Alex intelligens CO szén-monoxid-érzékelő (WiFi)

Vezeték nélküli szén-monoxid érzékelő

Vezeték nélküli szén-monoxid érzékelő beépített szirénával. A nap 24 órájában felügyeli a helyiség biztonságát, és azonnal értesíti jelenlétéről. Elnémítás lehetősége a készülék gombjának megnyomásával vagy az Alex Home alkalmazáson keresztül.

Lista ár:12 370 Ft(nettó)
A vásárlás után járó pontok: 126 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Működési mód és jellemzők

A készülék két légbeömlővel rendelkezik, a megengedett szint feletti szén-monoxid érzékelésekor 85dB-es sziréna aktiválódik, és az Alex Home alkalmazás segítségével értesítést küld a mobiltelefonjára. Nem igényel Hubot vagy további eszközt, közvetlenül csatlakozik a WiFi hálózathoz. Az érzékelő önállóan is működhet anélkül, hogy csatlakozna WiFi-hez , majd hangos hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre.

Egy érzékelő, amely éjjel-nappal gondoskodik az Ön biztonságáról

Az intelligens szén-monoxid-érzékelő valós időben méri a szén-monoxid-szintet otthona különböző helyiségeiben. Ez a láthatatlan, szagtalan, mérgező gáz halálos lehet. Van otthonában gázkészülék, például kazán, kandalló, fatűzhely vagy gáztűzhely? A szén-monoxid-érzékelő gondosan figyeli az eszközök által kibocsátott szén-monoxid-részecskéket, és figyelmezteti Önt, ha Ön és családja egészsége veszélyben van.

Az akkumulátor élettartama akár 8 év

Sokan hajlamosak elfelejteni a CO-érzékelő elemeinek cseréjét, mert vagy túl gyakran kell cserélniük, vagy nem tudják, hogy elhasználódtak. Ezért előfordulhat, hogy tűz keletkezésekor a CO-érzékelő nem figyelmezteti őket, mert nem cserélték ki benne az elemet. Az Alex intelligens CO-érzékelő egy hosszú élettartamú akkumulátorral van felszerelve, amely akár 8 évig* üzemel, ami azt jelenti, hogy akár 8 évig sem kell elemcserére gondolnia. Az intelligens CO-érzékelő akkumulátora a termék szinte teljes élettartama alatt kibírja, így ha ezen időn belül tűz keletkezik, akkor bármiről is riasztanak. 10 év elteltével ajánlatos az összes CO-érzékelőt kicserélni.

Valós idejű riasztások

Távol vagy otthonodtól? Nem számít, milyen hangos a 85 dB-es CO-riasztás, amikor távol van – hogyan fog hallani? A hagyományos szén-monoxid-érzékelőkkel ellentétben ez az eszköz kiküszöböli ezt a problémát azáltal, hogy valós idejű szén-monoxid-észlelési riasztást ad, és ha szén-monoxidot észlel, értesítést küld az Ön és a család többi okostelefonjára. Így reagálhat és megelőzheti a nem kívánt következményeket.

Automatikus önellenőrzés

Valaha ellenőriznie kell, hogy a CO-érzékelő megfelelően működik-e? Ez az okoseszköz folyamatosan figyeli saját akkumulátorát, CO-érzékelő érzékelőjét és Wi-Fi kapcsolatát. Figyelmeztetést küld okostelefonjára, ha probléma van a három paraméter bármelyikével.

Állítson be egy automatikus emlékeztetőt a riasztás teszteléséhez

Használja a riasztásteszt funkciót annak ellenőrzésére, hogy a riasztás megfelelően működik-e. A tesztelés nem is lehetne egyszerűbb. Kezdje el a tesztelést okostelefonján vagy a készülék gombjának megnyomásával. Javasoljuk, hogy évente legalább egyszer tesztelje. Ha úgy gondolja, hogy elfelejti, az intelligens szén-monoxid-érzékelő még egy emlékeztető funkcióval is rendelkezik a riasztás tesztelésére. Az Alex Home alkalmazás segítségével kiválaszthatja, hogy milyen gyakran szeretne emlékeztetőket és időszerű figyelmeztetéseket kapni okostelefonján keresztül.

Telepítés és beállítás

A dobozból azonnal indulásra kész. Az elem már be van helyezve, így nem kell szétszerelni az érzékelőt. Egy kattintás a mobilalkalmazásban lehetővé teszi a telepítést és a hozzáadást. Az akkumulátor állapotának nyomon követése. Nincsenek rejtett költségek, nincs szükség további felszerelésre. 

Mikor következik be a megnövekedett CO koncentráció?

A CO szén-alapú szerves tüzelőanyagok, például gáz, szén, olaj vagy fa elégetésével keletkezik oxigénhiányos körülmények között. Az égéstermék általában CO2, de oxigénhiány esetén (O2) redukált CO vegyület keletkezik. Minden olyan készülék, amely nem ég megfelelően, vagy nincs elég jó lefolyója (kéménye), CO-t termelhet. Minden hibás kályha, fűtőberendezés és kemence, fatüzelésű kandalló potenciális veszélyt jelent. A hordozható gázmelegítők, faszén grillek, mobil és rosszul szellőző gázkészülékek könnyen halálos eszközökké válhatnak. A gyilkossági folyamatot felgyorsítja, ha a hibás készülékkel rendelkező helyiségben a konyhai páraelszívót vagy más szellőzőt is bekapcsolják. A PVC ácsmunkák, amelyek a mai lakások standardjává váltak, szintén gyakran előnyösek.

A hivatalos statisztikák szerint Horvátországban évente 30-40 CO-mérgezés okozta haláleset történik. Attól függetlenül, hogy mindannyian tisztában vagyunk a valós veszélyekkel, a mérgezések száma nem csökken.

Garancia a csúcsminőségre

A szén-monoxid-érzékelőtől a legkevesebb, amit elvárhat, a megbízhatóság. Ez az oka annak, hogy ezt az intelligens szén-monoxid-érzékelőt olyan gonddal tervezték. Az európai előírásoknak megfelelő CE tanúsítvánnyal rendelkezik. Rendelkezik az NF tanúsítvánnyal is, amelyet csak a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő termékek kapnak.

Csatlakozzon más intelligens eszközökhöz

Ez a szén-monoxid-érzékelő kompatibilis az Alex Home kit más eszközeivel. Tehát ha más csatlakoztatott eszközökkel rendelkezik, beállíthat intelligens jeleneteket és automatizálásokat. Például, ha az érzékelő szén-monoxidot észlel a kazánházban, a kazán automatikusan kikapcsolható egy intelligens kapcsolón keresztül, vagy a házban lévő összes lámpa egyszerre felkapcsolható a piros szín használatával, hogy mindenkit figyelmeztessen. a szén-monoxid kimutatására.

* Élettartam tipikus használatra. Az akkumulátor élettartama az intelligens szén-monoxid-érzékelő használatától függően változhat.

Adatok
Gyártó
ALEX
Eszköz típus
CO érzékelő
Raktárkészlet
10 db
Cikkszám
00001885
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés